Servicii

Servicii

  • Punere in functiune
  • Autorizatie de functionare
  • Verificare tehnica periodica
  • Reparatie
  • Inlocuire
  • Evaluare termica

Descriere

Firma DUO TERM SERV SRL a luat fiinta cu scopul de a furniza servicii complete in domeniul instalatiilor de incalzire, aer conditionat, si ventilatie (domeniul HVAC). Am plecat la drum cu dorinta de a oferi clientilor nostri tehnologii de ultima ora, solutii, echipamente si servicii pentru controlul si imbunatatirea confortului termic in cele mai diverse aplicatii, de la spatii de locuit sau birouri pana la spatii comerciale sau industriale.

Cu o experienta vasta si un portofoliu de peste 6000 clienti, societatea noastra se remarca pe piata de service centrale termice si sisteme de climatizare prin seriozitatea si competenta angajatilor sai.

Societatea noastra asigura piese originale Ariston, servicii de montare/instalare, punere in functiune (PIF) service/revizii/mentenanta echipamente, autorizari de functionare / verificari tehnice in utilizare (VTU), contracte de extindere garantie. Echipa noastra este formata din specialisti si experti cu o experienta de pana la 15 de ani in domeniu (3 echipe in teren formate din ingineri, tehnicieni si instalatori).

Personalul nostru tehnic participa periodic la cursuri de perfectionare organizate de catre Ariston Thermo Romania, firma noastra fiind autorizata ISCIR cu nr. de autorizatie: DISPR/CR4/A,B,
F,D/2/1911/0/1 – 15.09.2011.

Tinand pasul cu legislatia in vigoare, personalul nostru tehnic a absolvit cursurile de ISCIR si ANRE in vederea obtinerii autorizatiilor necesare activitatii.

De asemenea, tehnicienii nostri participa frecvent la cursuri de perfectionare organizate de Ariston Thermo Romania.

Referinte:
Universitatea tehnica Gh. Asachi IASI
Directia de Asistenta Comunitara

COMENTARII